Haçlılar tekrar ayaklandı.

Ferman tanımıyor.

Ortadoğuda adeta müslüman avına çıkmışlar. Yakıyorlar, yıkıyorlar, öldürüyorlar işkence hat safaya ulaşmış, sözde müslüman Arap ülkelerinden çıt yok.

İslam coğrafyası umudunu Türkiye’ye bağlamış, Başkan Recep Tayyip Erdoğan bizi de kurtar diye feryad ediyorlar. Amerika önce Irak’ı yaktı yıktı insanlarını öldürdü, Ebu Garib hapishanesinde işkenceyle hatsafhaya ulaştı. Müslüman Arap ülkelerinden ses çıkmıyor.

Türklere karşı beş metre dilini uzatan BAE Dış İşleri Bakanından ses yok. Baş mimar hain Sisi’den ses yok.

Dünya’yı dolarları ile süsleyen Suudi Arabistan’dan ses yok.

İsrail, fırsatını kolluyor, Suriye’nin mülkü olan Golan tepelerini topraklarına resmen ilhak ediyor, Amerikanın başındaki ikiyüzlü başkan imzayı atıyor. Fırsattan yararlanan İsrail, Gazzeyi bombalıyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, gel bizi de kurtar... Tamam da Başkan Erdoğan hanginize ulaşsın...

Sizler de Başkan Erdoğan’a yardımcı olun. En azından topraklarınızı terkedip kaçmayın. O topraklarda siz de ölün ama terketmeyiniz.

Büyük Komutan Mustafa Kemal Çanakkale’de askere şöyle seslendi; ‘’Ben size ölmeyi emrediyorum.’’ O, silahsız ve çantasında ekmeği olmayan kahramanlar Çanakkale’de destan yazdı. Haçlıları denizin dibine gömdü. Haçlılar sürüsü Türkiye’yi bölmek için denemediği hile kalmadı. Hala da çalışıyorlar.

Türkiye bölünürse haçlılar hedeflerine kolayca ulaşabileceklerini sanıyorlar. Heyhat... Bölemezsiniz, böldürmeyiz.. Hedefinize de asla ulaşamayacaksınız.

Türk halkı cengaverdir, Başkanına da bağlı bir millettir..

Soğan ve sarımsağa zam yaptırmakla Türkiye Cumhuriyeti yıkılmaz...