06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR 13 yaşındaki çocuk 6 milyon TL'ye Galatasaray'a transfer oldu

13 yaşındaki çocuk 6 milyon TL'ye Galatasaray'a transfer oldu

Galatasaray, Altınordu’dan 13 yaşındaki Ömer Özyurt’u kadrosuna kattı. “Küçük Modric” lakaplı genç yetenek, altyapı yatırımlarının yeni yıldızı oldu.

Süper Lig'de son üç sezonun şampiyonu olan Galatasaray, yalnızca A Takım’a değil, geleceğe de yatırım yapmaya devam ediyor. Victor Osimhen ve Leroy Sane gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, bir yandan da Türk futbolunun geleceğini inşa edecek genç yetenekleri bünyesine katıyor. Bu doğrultuda yapılan son hamle, kulübün özkaynak sistemine verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Ömer Özyurt Galatasaray’da

Son yıllarda Türk futboluna sayısız yıldız kazandıran Altınordu, Galatasaray ile olan transfer trafiğini sürdürüyor. Daha önce 2009 doğumlu kanat oyuncusu Mustafa Duru ve 2008 doğumlu kaleci Arda Yılmaz’ı renklerine bağlayan Galatasaray, şimdi de 2012 doğumlu genç orta saha oyuncusu Ömer Özyurt ile anlaşma sağladı.

13 yaşındaki Özyurt için İzmir temsilcisine 6 milyon TL bonservis bedeli ödenecek. Ayrıca oyuncunun bir sonraki satışından Altınordu’ya yüzde 30 pay verileceği öğrenildi. Bu detay, Galatasaray’ın yalnızca bugüne değil, yarına da stratejik bir perspektifle yaklaştığını gösteriyor.

"Küçük Modric"

Henüz 13 yaşında olmasına rağmen futbol zekâsı, saha görüşü ve teknik kapasitesiyle büyük beğeni toplayan Ömer Özyurt, şimdiden takım arkadaşlarının ve izleyenlerin dikkatini çekmiş durumda. Takım içerisinde "Küçük Modric" lakabıyla anılan genç yetenek, efsane orta saha oyuncusu Luka Modric’e benzetiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *