Maalesef fark yedik Hollanda'da, yıkıldık!

A Milli Takımımız, Dünya Kupası elemelerinde Hollanda karşısında farklı yenilirken direnemedi. Grubunda bir anda liderlikten 3'ncü sıraya geriledi.

Maça takımımız: Uğurcan, Kaan Ayhan, Merih, Çağlar, Mert Müldür, Okay, Orkun Kökçü, Hakan, Cengiz, Kenan, Burak Yılmaz onbiriyle çıktı.

Buna karşılık Hollanda ise; Bijlow, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind, De Jong, Klaassen, Wijnaldum, Bergwijn, Berghuis, Memphis Depay kadrosuyla maça başladı.

Daha maçın ilk dakikasında kalemizde golü gördük. Depay ile verkaç yapan Klaassen, ceza sahasının içinde çaprazda olmasına rağmen topu filelere yolladı: 1-0.

Golden sonra da Hollanda etkiliydi, atak üstüne atak yaptı. 16. dakikada da golü attı. Depay, Klaassen ile verkaç yaparak ceza alanına girdi ve topu bir kez daha ağlara gönderdi: 2-0.

Hollanda, 36. dakikada bir de penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Çağlar'ın rakibine hamlesi sonucu hakem Orsato penaltı kararı verdi. Bu pozisyon nedeniyle Çağlar sarı kart gördü. Penaltı atışını 38. dakikada Depay kullandı ve farkı açtı: 3-0.

44. dakikada Çağlar Söyüncü bir kez daha sarı kart görünce, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
 
İkinci yarıda takımımızda Orkun ve Kenan çıktı, Ozan Tufan ve Ozan Kabak girdi.

54. dakikada Hollanda yine tehlikeli geldi, Memphis Depay bu kez de kafayla golü attı: 4-0.

57.dakikada A Milli Takım'da Ozan Kabak sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü

65.dakikada oyundan Burak Yılmaz çıktı ve yerine Kerem Aktürkoğlu girdi

80.dakikada Hollanda, Guus Til ile skoru 5-0 yaptı.

86.dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun yerine Halil Dervişoğlu girdi.

90. dakikada bu kez sahneye Malen çıktı: 6-0.

90+2. dakikada Cengiz Ünder takımımızın tek golünü attı: 6-1.

A Milli Takımımız bu sonuçla grubunda liderlikten 3'ncü sıraya inerken, Dünya Kupası finallerine katılma şansını da zora soktu.
 

Editör: Haber Merkezi