Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 yenildikleri Antalyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Avcı, şunları söyledi:

- Biz oyun olarak da bireysel olarak da iyi başlayamadık. Hem oyun organizasyonu olarak hem de bireysel performans olarak sahaya bunu yansıtamadık. 

- Duran toptan size rakibin düşüktü bizim iyiydi ama penaltı golü geldi. İkinci yarı topa biraz sahip olmaya çalıştık. Zaman zaman oyuna girdik zaman zaman giremedik. 

- İlk defa deplasmanda kaybettik. Namağlup şampiyon olacağız demedik. Bugün nasıl üç puan kazanıyorsak sadece üç puan kaybettik. 

- Bir üç puan kaybettik. Buradan neyi çıkarabiliriz onun üzerine çalışarak Cumartesi günü tüm Trabzonspor taraftarlarını maça bekliyoruz. Ondan sonra sürece devam edeceğiz.

- Maç sonu oyuncularım üzgündü, normaldir. Üzülürken oyundan ve bireysel performanstan neler çıkarabiliriz ona bakıp devam edeceğiz. 

- 38 haftanın her haftasında iyi oynayamazsınız. Buradan neler çıkarabileceğimize bakmamız gerekiyor.  Bugün Trabzonspor’un geldiği nokta bütün rekorları kırarak ilerleme. Parçadan bütüne harika işler yaparak gidiyor bu takım. Bunlar olacak. Dünyanın en iyi takımları da üst üste kaybediyor. Ben nasıl diyorum nasıl üç puan alıyorsak üç puan kaybedebiliyoruz.

- Nwaakeme’nin durumu yarın belli olacak. Nwakaeme bizim için takım için çok önemli bir oyuncu. Sakatlıklar bu işin içinde olacak. Nwakaeme bireysel performansını yansıttığı zaman çok etkin olan bir oyuncu, bugün itibariyle olmadığı için bir şey söyleyemem. 

- Abdülkadir Ömür’ü bugün oyuna alacaktım ama ayağında ağrı olunca o riski almak istemedik. Önümüzdeki hafta itibariyle yoğun şekilde aramızda olur diye düşünüyoruz.
 

Editör: Haber Merkezi