Abdullah Avcı'yla sezona yeni bir sistemle başlayan Beşiktaş Süper Lig yarışında yara almaya devam ediyor. Alanyaspor maçında ligin liderine karşı aldıkları galibiyetin ardından taraftarlarda çıkış beklentisi yaratan ekip, Ankaragücü karşısında alınan beraberlikle zirveden uzaklaştı. Hem UEFA Avrupa Ligi hem Süper Lig'de mücadele eden siyah beyazlılar kan kaybına devam ederken bu durum akıllara yeni teknik direktör sorularını da getiriyor.

AVCI GİDECEK Mİ?

Sezon başından bu yana oynadığı oyunla sonuç almakta zorlanan deneyimli teknik adamın yeni başkan seçimleri öncesi görevinden ayrılabileceği söyleniyor. Taraftarlar tarafından da destek göremeyen Abdullah Avcı, ayrılacağına yönelik gelen soruları görevine devam edeceği şeklinde yanıtlarken, bu durumun seçim sonrası seçilecek başkanla değişiklik göstereceği söyleniyor. Bir grup taraftar "Sen 10 kişi Ankaragücü'ne gol atamazsan hoca ne yapsın!" derken diğer grup yönetimin önünü açmak adına Avcı'nın istifa edeceğini düşünüyor.

FİKRET ORMAN'A TEŞEKKÜR

Avcı, basın açıklamasında başkanlık seçimine ilişkin sorulan soruya "Başkan Fikret Orman'a hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Yeni adaylar da Beşiktaş'a hizmet için burada olacaklardır, hayırlısı kimse o olsun." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi