Galatasaray'ın eski ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak, sarı kırmızılı kulübün 2019 yılında yapılması gerekirken pandemi nedeniyle ertelenen ve bugün yapılan genel kurulunda Falcao transferine yönelik eleştirileri yanıtladı.

Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

- Başkan dedi ki, ‘Taraftarın dediğini yapacağım, Falcao'yu istiyorum’. Monaco'ya gittik, görüşmeler yaptık. Şanssız bir resim ortaya çıktı. O resmin ortaya çıkmasından dolayı özür dilerim. Bir hataydı. 

- Falcao'ya bonservis bedeli istediler. Falcao dedi ki, ‘Ben Falcao'yum öyle 5-6 milyon Euro transfer bedeli ile bir yere gitmem’ dedi. ‘Bana imza parası vereceksiniz’ dedi.

- Babel'i sezon ortasında alırken, 2.5 milyon Euro imza parası verdik. Babel'e de buna yakın ücret ödedik. Birkaç kişi hariç herkes maaşından 1.5 maaş indirim yaptı. 

- Falcao'dan 500 bin Euro kestik mi, kestik. Sezonu kapamış Andone ülkesine dönerken 1.5 maaş indirim yaptı. O günlerde indirim yapan futbolculara teşekkür ediyorum. 

- Falcao'ya yıllık 5 milyon Euro verdik. İmza parası içinde olma şartı ile verdik. Bu transfer tutmadı, olmadı. Dünya çapında santrfor alıyorsunuz, tutmadı. Şanssızlık mı diyelim, uymadı. 

- Falcao'yu aldık. Bunu da başkan tamamen taraftarın isteklerine, arzularına dayanarak aldı. Falcao'ya verdiğimiz para yıllık 5 milyon Euro. Maç başı ücretleri vardı. Falcao'nun durumu budur.