Acun Ilıcalı, Galatasaray karşısında kötü bir maç çıkaran Fenerbahçeli futbolcu Jailson Marques'i hayal kırıklığı olarak tanımladı. Acun, "Kendisinden ricam, bir an önce Fenerbahçe'den gitsin. Sevgisini bir an önce ayrılarak gösterirse minnettar olacağım" dedi.

'Her şey sonsuza kadar sürmez'

Ilıcalı, "Sonuçta hiçbirimiz ölümsüz değiliz. Bu tip galibiyetler de mağlubiyetler de sonsuza dek sürmez. Tabii ki bir yerde bazı şeyler değişebilir. Bugün de öyle oldu. 

Burada bizim için en büyük hayal kırıklığı Jailson'dur. Kendisi iyi niyetli bir arkadaşımız olabilir ama ondan tek ricam bir an önce Fenerbahçe'den gitsin. Fenerbahçe sevgisini, Fenerbahçe'den bir an önce ayrılarak gösterirse ona minnettar olacağım!

'Hakemin kararları hatalıydı'

Hakemin kararlarını genelde hatalı buldum. Özellikle inisiyatif alırken büyük hatalar yaptı. G.Saray mağlupken G.Saray lehine, F.Bahçe mağlupken de F.Bahçe lehine inisiyatif kullandı. Bu tip hakemler için 'gömlek büyük geldi' terimini kullanırım. Hakem, mağdurun yanında olmaya çalıştı maşallah ama bunun yeri futbol sahası değil. Yere düşen takımları desteklemek hakemlerin görevi değil.

Bu tip maçlarda futbolun güzel yanını yaşamak lazım. Bugün biz üzüleceğiz, Galatasaraylılar sevinecek. Yarın biz sevineceğiz, Galatasaraylılar üzülecek. Bu işin bizim hayatımızdaki rolünün eğlence olması lazım. Ama bana bugün eğlendin mi diye sorarsan, tabii ki eğlenmedim!" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi