Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Ağaoğlu, ligin ikinci yarısı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ağaoğlu, oynayacakları ilk 7 maçın çok önemli olduğunu belirtirken, "Serüven Kasımpaşa maçıyla başlıyor. İyi başlarsak iyi devam eder. Zirve yarışında sonuna kadar olacağımıza inanıyorum" dedi.

Limit sınırlaması nedeniyle son 25 yılın en dar transfer mevsiminin yaşandığını vurgulayan Ağaoğlu, "Kimse transfer yapamıyor. Pazarlamacılar zor durumda. Bizim durumumuz da farklı değil. Limitimiz şu anda 450 bin euro. Limit neye izin verirse o kadar transfer yapabiliriz" diye konuştu. Ağaoğlu, son zamanlarda herkesin Trabzonspor'un mali işleriyle ilgilenmeye başladığını vurguladı ve şöyle devam etti:

"Ne güzel ya! Bakıyorum son zamanlarda herkes Trabzonspor'un muhasebesini tutmaya başladı. Bıraksınlar bu işleri. Herkes kendi muhasebesini tutsun. Farklı kulüplerin başkanları kendi kulüplerine baksınlar. Trabzonspor'un muhasebesini biz tutarız. Bazı kulüpler Trabzonspor'un muhasebesine karışmaya çalışıyor. Trabzonspor'un aldığı, sattığı, kasasına giren, çıkan her şeyi kuruşuna kadar KAP'a bildiriliyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Rakiplerimiz de öyle yapsın.

Editör: Haber Merkezi