Galatasaray Kulübü, 1-1 berabere kaldığı Medipol Başakşehir maçının hakemi Zorbay Küçük'e büyük tepki gösterdi.

Futbol yorumcusu, eski hakem Ahmet Çakar ise Küçük'le ilgili "Mükemmel maç yönetti" ifadesini kullandı. Çakar'ın Sabah gazetesindeki bugünkü yazının bir bölümü şöyle:

"Galatasaray yine kazanamıyor ve üstelik iyi de oynamıyor. Baktığımızda Galatasaray'ın kadro kalitesi birkaç oyuncu dışında sıradan… Mesela ilk yarıda bir gol yediler; Marcao'nun kalitesine yakışmadı. Fiziği ile Stefano Okaka onu etkisizleştirdi ve mükemmel bir röveşata ile ağları buldu. 

Aslında Medipol Başakşehir iyi top oynamadı. Ne pas trafiği ne de hızlı hücumlarda başarılı bulmadım. Fakat dedik ya Galatasaray'da en büyük problem orta saha. Üretemiyorlar, yaratamıyorlar. Galatasaray'ı ipten Mostafa Mohamed aldı. Kornerden gelen topa iyi vurdu ve de golü yaptı. Tüm bunlara rağmen Galatasaray son saniyede kazanabilirdi de. Ceza alanının hemen dışı, cepheden kazanılan bir serbest vuruş; neredeyse yarım penaltı demek. Ama olmadı. Hakem Zorbay Küçük bence mükemmel bir maç yönetti. Eyyamın 'e'sini yapmadı, neredeyse verdiği her kararda haklıydı."

Editör: Haber Merkezi