Galatasaray, Ankara'da Gençlerbirliği'ni yenerken, maça Gedson Fernandes'in rakibine yaptığı sert hareket damga vurdu. Ahmet Çakar, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde hem maçı, hem de bu pozisyonu yorumladı. Yazıdan öne çıkan bölümler şöyle:

- Galatasaray her zamanki gibi... Çok büyük iştah yok ama kazanıyorlar. Bu Galatasaray için şampiyonluk çok zor diyebiliriz ama bir-iki genç oyuncusu Galatasaray için gelecek demek. 

- Sonuçta Galatasaray gelecek haftaki Beşiktaş maçını bekliyor. Kazanmak isteyecekler, kazandıktan sonra da Beşiktaş'ın sonraki maçlarından puan kaybını... 

- Bence artık Galatasaray'ın mücadelesi lig ikinciliği için olmalı. Yoksa Beşiktaş ile Galatasaray'ın oynadığı futbola, coşkuya, arzuya bakıyoruz çok büyük fark var. Galatasaray asla böyle değildi ama soğukluk başta Fatih hocadan tüm takıma yansımış gibi görünüyor. 

- Gençlerbirliği için fazla iyi şeyler söyleyemeyeceğiz. Muhtemelen düştüler. Rahmetli İlhan Cavcav'ın kemiklerini sızlatıyorlar. Düşünce çıkmak çok zor ve görünen o ki Gençlerbirliği'ni çok kötü günler bekliyor. 

- Hakem Halis Özkahya'ya soruyorum, Gedson Fernandes'in yaptığı hareket sarı mı, kırmızı mı? Sarıysa niye sarı? Kayarak geliyor, ani atağa çıkmak isteyen rakibine uçarak topu hiçbir şekilde düşünmeksizin ayak bilek karışımı basıyor. Bence kırmızı. Sarı vermek eyyamdır.

Editör: Haber Merkezi