Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçı Sabah gazetesinde yorumlayan Ahmet Çakar, çarpıcı ifadeler kullandı.

Çakar'ın yazısı şöyle:

Galatasaray'a hiç yakışmadı... Özellikle ikinci yarıda oyundan düşmeleri, bireysel hatalar ve Allah'ın lütfuyla 2-0 önden gelip, kaybetmedikleri bir maç. İlk yarı 4-1 olacak karşılaşma ikinci yarı az kalsın Galatasaray'ın kaybedeceği bir mücadele olacaktı. 
Diagne çok tuhaf... 10 metre öndeyken 20 metrede rakibi tarafından yakalanan bir forvet hatırlamıyorum. Kaçırdığı gollerden birini atsa maç bu hale hiç gelmezdi. 

Kasımpaşa ilk yarının sonunda 2-1'i bulup umutlandı, ikinci yarıda da son derece ezik oynayan Galatasaray, Taylan'ın rakibine ikram ettiği topla da golü yiyiverdi. Kerem, Türkiye'nin en iyi yerlilerinden hiç lafım yok. Yeni alınan Rumenler de büyük yıldız olmasalar bile yetenekli oyuncular. Ama ne Berkan ne Taylan bu takımın direkt oyuncuları olamazlar. Fizikleri iyi olduğu sürece sahada dururlar ama biraz düşüş olduğunda sırıtıveriyorlar.

Fırat Aydınus, zaman zaman iyi şeyler yaptı ama oyun başında Kasımpaşalı oyuncunun kaval kemiğine vurulmuş bir taban var. Cezasız kaldı... Ayrıca bence Luyindama'nın Yusuf'a yaptığı hareket penaltı. Burada da maalesef VAR daveti olmadı.

Editör: Haber Merkezi