Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray derbisinden sonra konuşmamıştı.

Koç, suskunluğunu kulübün yeni üyeleri için düzenlenen rozet takma töreninde bozdu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Kendisine edilen ağır laflar nedeniyle tribüne inmesinin hata olduğunu belirten Koç, "Hata yapmış olabiliriz ama bizim yarıştığımız sadece ligdeki takımlar değil. Bambaşka bir mücadelenin içindeyiz. Bunlardan bir tanesi zamanında benim başkan olmamam için mücadele edenler, başarılı olmamam için de belki emek sarf ediyorlar" iddiasında bulundu.

Koç'un açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

- Derbiye iyi başlamamıştık ama golü attık. Penaltı golünde bile penaltıyı yapanın kart görmemesi garip değil mi?

- Bunlar medyada ne kadar konuşuldu? Türkiye'de medyada iki büyük grup var. Bir tanesi de malum, hiç yıldızımız barışmıyor ama en azından onlar açık açık ne görüyorsan o misalinde yapıyorlar. Diğeri de yakın zamanlarda el değiştiren grup ince ince yapıyor. Burada bir buçuk saatlik basın toplantısı yaptım. Yayınlanan şey 'Evet bizim de hatalarımız oldu' lafıydı.

- Bir yere gittiğimiz yok. Bu olaylar bizi kamçılar! Sosyal medyadan, direkt bana, halkla ilişkiler departmanına... İnanılmaz bir destek geldi. Tüylerim diken diken oldu! Dayanacağız. Zaten böyle bir destek böyle bir camia olduktan sonra insan dayanacak gücü buluyor.

- Genel kurulmuş, ben vazgeçiyormuşum. Böyle bir şey söz konusu bile değil. Ha birileri çıkıp illa ki 'Hodri meydan, Genel Kurul'a gidelim' diyorsa bakalım gelsinler, başvursunlar! Önlerini kapamayız.
 

Editör: Haber Merkezi