Fenerbahçe'de kongre öncesi başkan Ali Koç ve başkan adayı Eyüp Yeşilyurt, Fenerbahçe TV'de canlı yayına çıktılar. Karşılıklı olarak konuşan ikiliden Eyüp Yeşilyurt, şu ifadeleri kullandı:

"Yola çıktığımızda, bu yolun dikenli ve kaypak olduğunu gördük. Kongre üyelerimizin dedikleri, yaptıklarını tutmuyor. Biz bu yola Ali Bey'e değer katmak için çıktık. Onu itibarsızlaştırmamak adına çıktık. Aziz Bey de bizim değerimiz, Ali Bey de bizim değerimiz. Başkanlarımızın değersizleştirilmesi bize bir şey kazandırmaz. Camia olarak birleşmeyi istiyorum ben. Pandemi şartları var, okullar bitti, şehir dışına çıkan çok insan var. Bunlardan dolayı katılım olması gerekenden daha düşük olabilir bu seçimde ama ben tekrar sesleniyorum: Fenerbahçe demokrasi şölenine müsait olan, imkanı olan herkesin katılmasını rica ediyorum. Şu ana kadar 232 imza toplayabildik. Bu imzaları atanlardan 78'i aidatını ödemeyen isimler olduğunu tespit ettik."

Ali Koç ise şunları söyledi:

"Fenerbahçe'de son seçimlere baktığımızda ya hiç adaysız ya da 2 adaylı seçimler oluyor. Eyüp Bey'in demokrasi şölenimize katkı sağlamak için yola çıkması sevindirici. Pandemi şartları var, okullar bitti, şehir dışına çıkan çok insan var. Bunlardan dolayı katılım olması gerekenden daha düşük olabilir bu seçimde ama ben tekrar sesleniyorum: Fenerbahçe demokrasi şölenine müsait olan, imkanı olan herkesin katılmasını rica ediyorum."

Koç, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün pazartesi günü resmen duyurulacağını da açıkladı.

Başkan adayı Eyüp Yeşilyurt daha sonra da "Çubuklunun değerini taraftar gibi bilen yok. Futbolcu geliyor, 35-40 bin kişinin içinde formayı yere atıyor. Bunu yapanlar milyon euro'lar alan topçular. Sayın Ali Koç'tan ricam, formaları yere atan topçuları tesislerde tuvalete bile sokmasın. Caner formayı yere attı başkanım" dedi.

Ali Koç ise "Ben hatırlamıyorum. Caner öyle bir şey yaptı mı? Yapmamıştır. Böyle bir saygısızlık yapmaz" karşılığını verdi.
 

Editör: Haber Merkezi