Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Ali Koç’a A Spor muhabiri tarafından “şike kumpası” ile ilgili soru sorulmuştu. Muhabir Göktuğhan Argın’ın tazminatsız olarak işten çıkarıldığı öğrenildi.

FETÖ'cü polisin ifadesini gördüğünü söylemişti

Fenerbahçe’nin şike kumpası yapıldığı üzerine açıklamalarda bulunan Argın, incelediği dosyalarda FETÖ’cü bir polise rastladığını, hatta ifadesini gördüğünü dile getirmişti. Argın "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın durduğu yerde durursa bir gün o burada olacak, o yargılanacak diye tehditte bulunmuştu. Bu tavrı düşündüğünüzde uyuyan hücreler size karşı hareket etmiş olabilir mi? Konuya dair suç duyurusunda bulunacak mısınız?" sorusu üzerine Ali Koç  "Çalıştığın kanal gibi fantastik bir soru" şeklinde yanıt vermişti. 

Sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Argın, durumla alakalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Dün Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç’un düzenlemiş olduğu basın toplantısına katılıp kurumu zor durumda bırakacak soru sorduğum gerekçesiyle hukuk kurallarına uymayan bir usülle A Spor’daki işime tazminatsız son verilmek istendiği tarafıma söylendi" ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi