Harcama limiti sebebiyle kaynak oluşturması gereken Fenerbahçe’de başkan Ali Koç, bankalarla beklenen anlaşmaların olumsuz sonuçlandığı dile getirdi.

40-50 MİLYON  EURO AÇIK VAR

40-50 milyon Euro’luk bir takviyeye ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Ali Koç, “40-50 milyonluk limit bekliyorduk, olmadı. Ama şu an itibariyle transfer yapamıyoruz” şeklinde konuştu. Son olarak TAB Gıda ile sponsorluk anlaşması imzalayan Fenerbahçe’de taraftarlar gelen sponsor ile birlikte kaynağın oluştuğunu ve transferlerin hız kazanacağını düşünüyordu. Ancak başkan Ali Koç’un Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamalar durumun düşünülenden daha kötü olduğunu gösterdi.

“ANLAŞMA KABUL EDİLSEYDİ LİMİT ARTACAKTI”

Başkan Ali Koç “Bizim yaptığımız başvurular, kurallara göre de kabul edilmemesi için hiçbir nedeni olmayan, iki ayrı bankayla yaptığımız münferit anlaşmalar. Son durağımız tahkim. Anlaşmamız kabul edilseydi 40-50 milyon TL’lik harcama limitimiz artacaktı.  İnanıyorum ve umuyorum ki Tahkim çabuk toplanır. İhtiyaç halinde toplanıyor. Bu konu acil bir gözle ele alındığında hakkımızın verilmesi için dua ediyoruz. Bugün itibariyle Fenerbahçe transfer yapamıyor” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi