Süper Lig'de 18. hafta maçında Ankaragücü ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Yedi haftalık kazanamama serisini geçen hafta Erzurumspor karşısında sonlandıran Başakşehir, zorlu Ankaragücü deplasmanından 2-1'lik galibiyetle çıktı. 

Mücadelenin 17. dakikasında Edin Visca, Başakşehir'i 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Sol kanattan Visca'nın kullandığı kornerde top savunmadan döndü, Visca önünde bulduğu topu sol çaprazdan dar açıdan köşeye gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Maçın 21. dakikasında Ankaragücü Endri Çekici mükemmel bir gole imza attı ve skoru 1-1'e getirdi. Ankaragücü'nün sol kanattan kazandığı serbest vuruşta Endi Çekici doğrudan kaleyi düşündü ve Volkan'ı mağlup etti.

Başakşehir 2. yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı. Gulbraundsen yerine Demba Ba oyuna dahil olan isim oldu. Ankaragücü ise ilk yarıdaki 11'i ile 2. yarıya başlamayı tercih etti. 

 Maçın 56. dakikasında Başakşehir Demba Ba'nın golü ile skoru 2-1'e getirdi. Sağ kanattan ceza alanına gönderilen topu savunma uzaklaştıramadı, önünde kalan topu ağlara gönderen Demba Ba fileleri havalandırarak takımın bir kez daha öne geçirdi.

Maç 2-1 sona erdi.