Beşiktaş, Antalya'da ilk yarıda şok üstüne şok yaşadı. İkinci yarıda ise gerçek kimliğine bürünen Kara Kartal, yıldızlarıyla muhteşem bir dönüşe imza attı.

Siyah beyazlı takım sahaya sakatlıkları süren 6 oyuncusundan yoksun çıktı. Üstelik Sergen Yalçın da as oyuncuları kenarda bıraktı, bambaşka bir kadroyu sahaya çıkardı.

Siyah-beyazlılar karşılaşmaya, Mert Günok, Montero, N’Sakala, De Souza, Kenan Karaman, Salih Uçan, Atiba, Mehmet Topal, Necip Uysal, Gökhan Töre, Batshuayi ilk 11’i ile başladı.

Maçta önce 21. dakikada Necip sakatlandı. Yerine Pjanic girdi. 36.dakikada Mehmet Topal yaşadığı sakatlık sonrasını yerini Rıdvan Yılmaz'a bıraktı.

Sahadaki dizilişi allak bullak olan Beşiktaş, kalesinde peş peşe 2 gol birden gördü.

42.dakikada Antalyaspor, Wright ile 1-0 öne geçti. Sağ kanattan ceza sahasına giren Wright şutunu çekti, direğe de çarpan top ağlara gitti

45+1.dakikada Antalyaspor, Veysel Sarı ile skoru 2-0 yaptı. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta iyi yükselen Veysel kafayı vurdu ve köşeden topu filelere gönderdi.

İlk yarıyı Antalyaspor 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya Gökhan Töre ve Kenan'ın yerine Ghezzal ile Larin'i alan Beşiktaş, bambaşka bir görüntüye büründü ve Antalyaspor kalesine üst üste ataklar yapmaya başlmadı.

50.dakikada Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz ile farkı bire indirdi. Larin'in nefis pasıyla Rıdvan kaleci ile karşı karşıya kaldı, plase vuruşuyla topu ağlara yolladı: 2-1.

60.dakikada Pjanic ortaladı arka direkten Larin kafayı vurdu şutu üst direkten döndü, seken topa Atiba vurdu Batshuayi tamamladı ancak bu kez topu çizgiden Veysel çıkardı.

63.dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında Güral çaprazdan sert vurdu kaleci Mert son anda çıkardı

65.dakikada Beşiktaş, Batshuayi ile skoru 2-2 yaptı. Kaleciye geri pası iyi takip eden Batshuayi kaleciyi geçip boş kaleye golünü attı: 2-2,

70.dakikada Ghezzal sağ çaprazdan şutunu çekti yerden giden topu Boffin kontrol etti

76.dakikada Beşiktaş, Ghezzal ile skoru 3-2 yaptı. Ceza sahası önünde topu alan Ghezzal yerden nefis bir vuruşla golü attı.

90.dakikada ceza sahası içine gelen topa en son Veysel kafayı vurdu top filelere gitti ancak yardımcı hakem pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti.

Maç Beşiktaş'ın 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
 

Editör: Haber Merkezi