Beşiktaş, Antalya'da büyük bölümünde tek kale oynadığı maçta yenilgiden zor kurtuldu.

Siyah beyazlı takımda uzun süre sonra Adem Ljajic ilk onbirde oyuna başladı. Bu futbolcunun 7. dakikada elverişli pozisyondaki vuruşunu kaleci Boffin çelmeyi başardı. 

28. dakikada Josef'in ara pasında Nkoudou sol çaprazdan ceza alanına girdi, Boffin'i çalımladı ancak çok çaprazda kaldığı için topu kaleye gönderemedi. Çizgiye paralel giden topu Antalyasor'da Naldo uzaklaştırdı.

38. dakikasında Antalya savunmasının büyük hatasında Larin topu kaptı ancak ceza alanı dışından boş kaleye doğru gönderdiği topa son anda Boffin yetişti.

39. dakikada Antalyaspor ani bir atakla çıktı ve ilk pozisyonda gol attı. Eren Albayrak'ın sol kanattan ortasında ceza alanında boş kalan Gökdeniz Bayrakdar kafa vuruşuyla topu filelere yolladı: 1-0.

İkinci yarıda da Beşiktaş yine oyunu rakip alana yığdı.

53. dakikada Atiba'nın ceza sahası dışından şutunu Boffin kornere çeldi.

57. dakikada Beşiktaş'ta Atiba, Ljajic ve N'Koudou çıktı, Oğuzhan, Mensah ve Ghezzal oyuna girdi.

67. dakikada Nsakala'nın sol kanattan ortasında Larin kafayı vurdu, Boffin yine topu çıkarmayı başardı.

70. dakikada ceza alanına girmeye çalışan Larin ve Veysel Sarı arasındaki ikili mücadelenin ardından hakem Alper Ulusoy Beşiktaş lehine faul verdi ve rakibini engellediği gerekçesiyle Veysel Sarı'ya ikinci sarı kartı çıkardı. İlk yarı kartını da 30. dakikada gören Veysel, böylece kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

73. dakikada serbest vuruşta sol kanattan Ghezzal ortayı yaptı, Vida kafayı vurdu ve beraberliği sağladı: 1-1.

81. dakikada sol kanattan yapılan ortada Larin'in kafa vuruşu direkten döndü.

Maçın son bölümünde tamamen Antalyaspor ceza alanı önünde oynanan maçta başka gol olmadı ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi