Euro 2020 grup aşamasında Fransa ile karşılaşan millilerimiz 1-0 geriye düşmesine rağmen Kaan Ayhan'ın bulduğu golle sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. Deplasmanda alınan bu beraberlikle A Milli Futbol Takımımız büyük avantajın sahibi oldu. Maç sonunda stadyumda ve sosyal medyada galibiyet kutlanırken maça birçok olay damga vurdu. Fransız rejisinin golden sonra futbolcularımız tarafından yapılan asker selamı ekranlara getirilmezken Kaan Ayhan'ın ise asker selamı yapmak istemediği iddia edildi.

MERİH DEMİRAL İLE ATIŞTI

81. dakikada gelen gol sonrası Türk taraftarlara koşan milliler burada asker selamı yaparak Barış Pınarı Harekatı'nda bulunan mehmetçiklere destek verdi. Ancak Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta topu ağlarla buluşturmayı başaran Kaan Ayhan'ın golden sonra asker selamı yapmak istemediği iddia edildi. Yaşanan sevinç esnasında Merih Demiral ile tartışan Kaan Ayhan'ın vücut dili ve kutlamalara katılmayışı kafalarda soru işareti yarattı.

ALMANYA'DA TOP KOŞTURUYOR

Sakatlanan Zeki Çelik'in yerine oyuna dahil olan Kaan Ayhan 81. dakika da şık bir gole imza attı. Kullanılan serbest vuruşunda topa kafayla vurarak ağlara gönderen Ayhan'ın asker selamı yapmak istemediği iddia edildi. Daha önce St.Pauli takımında oynayan Enver Cenk Şahin asker selamı yaptıktan sonra kulübü tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan'ın da aynı korkuyu yaşadığı ve bu sebeple asker selamı vermek istemediği iddia edildi. Bu olay sosyal medyada gündem olurken Merih Demiral ile yaşanan tartışma da geceye damga vuran anların içerisinde yerini aldı. 

Editör: Haber Merkezi