Konyaspor'daki görevinden geçen hafta ayrılan teknik direktör Aykut Kocaman, Playspor'da Okay Karacan'ın sorularını yanıtladı. 

Kocaman'ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

- Konyaspor'da özellikle Hilmi Kulluk başkan ve Selçuk Aksoy'a çok teşekkür ediyorum. Konyaspor'daki durumum biraz uzatmalı bir birliktelikti. İlk yarı sona ermeden Konyaspor yönetimiyle konuşmuştum, tazminat falan konuşmadım. Anlaşmalı ayrılık yapalım diye fakat sağolsunlar yine de arkamda durdular.

- Şu anda teklif gelse çalışmayı kesinlikle düşünmüyorum. Zihnimi boşaltmaya, uzaklaşmaya çalışıyorum. Ailemle uzun zamandır vakit geçiremiyordum. Onlarla biraradayım. Sezon sonuna kadar çalışmayacağım. Evde bir köpeğimiz var. Kendisi bana birçok şey öğretiyor. Daha vicdanlı biri olmamı sağlıyor.

- VAR'la bu oyunun en güzel anlarını da bitirdik. Golü attın, topun kaleye girdiği an herkes için sportif anlamda ya ölümcül, ya da coşkunun en doruğa çıktığı an oluyor. Bu şu anda bitti. VAR verecek, vermeyecek diye bekliyorsunuz ve suni bir duygu yaşanıyor.

- Bütün kulüplerin borçlarını sıfırlayın, bugünkü zihniyetle başlayıp 5 yıl sonra aynı borçları yapmazlarsa ben de başka bir şey bilmiyorum. Tamamen futbol dünyasından zaten çekileceğim ama, o gün bunun tersini gördüğüm gün tamamen kendimi tard etmeye; atmaya hazırım. Mümkün değil... Keşke düzelse de ben olmayayım. Aynı yanlışları yapa yapa gidiyoruz. 

Editör: Haber Merkezi