İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca’da yer alan habere göre Barcelona’nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, kariyeri boyunca forma giydiği Barça’dan ayrılmak istediğini kulübe gönderdiği bir yazı yoluyla iletti.

Sözleşmesindeki özel bir maddeyi hayata geçirme talebinde bulunan Lionel Messi, buna göre takımdan bedelsiz olarak ayrılabilecek.

Messi’nin kontratında yer alan maddeye göre yıldız futbolcu, kontratı boyunca her sezon sonunda 10 Haziran’a kadar takımdan ayrılabiliyor. Sürenin geçmiş olmasına rağmen pandemi nedeniyle yaşanan anormal durumu öne süren yıldız oyuncu bu şekilde takımdan ayrılmayı düşünüyor.

Buna rağmen 700 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinin pazarlık yoluyla makul seviyeye inmesi için de Messi’nin böyle bir yola girdiği öne sürülüyor. Kulüp efsanesi Carles Puyol ise bu haberlerin çıktığı dakikalarda bir paylaşımda bulundu ve “Sevgi ve saygılar, Leo. Desteğim seninle dostum” ifadelerini kullandı.

Barcelona taraftarları, Messi’nin ayrılık kararının ardından yönetime tepki göstermek için kulüp binasının etrafında toplanmaya başladı, polis güvenlik önlemleri aldı.

Editör: Haber Merkezi