Başakşehir Alanyaspor maçı canlı izlemek için taraftarlar sabırsızlanıyor. Liglerinin bitimine az bir zaman kalmışken şampiyonluk kupası için en önemli adaylardan birisi olan Başakşehir bugün sahalara geri dönüyor. Okan Buruk yönetiminde de son yıllarda yakaladığı istikrarı devam ettiren Başakşehir maçı kazanarak kayıpsız olarak yola devam etmek istiyor. Başakşehir Alanyaspor maçı canlı izlemek için haberi okumayı sürdürebilirsiniz.

Başakşehir Alanyaspor maçı canlı izle

Kovid-19 nedeniyle süper lige verilen ara bitti, heyecan yeniden başladı. Sezon sonunda sadece bir takımın ulaşacağı kupa için en güçlü adaylardan Başakşehir kendi sahasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Özellikle lider Trabzonspor'un 3 puan aldığı bu hafta puan kaybetmek istemeyen Başakşehir maça çok iyi hazırlandı. Başakşehir Alanyaspor maçı bein sports hd 1 kanalından canlı izlenebilecek. Futbolseverler web üzerinden de izlemek için Başakşehir Alanyaspor taraftarium24 veya Başakşehir Alanyaspor netspor tv canlı izle gibi aramalar yapıyor

Gözler Başakşehir'in forvetinde olacak

Uzun bir süredir oynanamayan maçların ardından futbolcuların kondisyon durumları da merak edliyor. Koronavirüs öncesi Başakşehir'de Demba ba ve Visca'nın performansları öne çıkmış, birçok maçta bu ikili takımı kurtarmıştı. Bugün oynanacak Alanyaspor maçı öncesinde de yine gözler Demba ba ve Visca'da olacak. Öte yadan Erol Bulut yönetimindeki Alanyaspor ise ligin en ters takımlarının başında geliyor. Alanyaspor son yıllarda aldığı istikrarlı sonuçlarla süper ligin de en korkutucu takımlarından biri oldu.

Editör: Haber Merkezi