Başakşehir kendi taraftarının önünde Kopenhag karşısına çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda rakibini yenerek avantaj elde etmek isteyen Başakşehir bu maça da ileride Crivelli Demba ba ikilisiyle çıkabilir. Bein sports hd 1 kanalında canlı olarak izlenecek Başakşehir Kopenhag maçını ise hakem Willam Collum yönetiyor.

Başakşehir Kopenhag canlı izle bein sports 1

Başakşehir Kopenhag canlı izlemek için futbolseverler sabırsızlıkla maçı bekliyor. Bu yıl Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden tek takım Başakşehir kaldı. Ülke puanı açısından da öneme sahip maç için Başakşehir Kopenhag ile karşılaşıyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda kendi evinde Kopengag'ı devirmek isteyen Başakşehir, Danimarka'ya avantajlı bir skorla gitme peşinde. Başakşehir Kopenhag maçı bein sports hd 1 ekranlarından takip edilecek ancak bazı kullanıcılar da başakşehir kopenhag canlı maç linklerini arıyor.

Başakşehir Kopenhag canlı izle bein sports hd 1 taraftarium24 canlı

Deplasmandaki maç seyircisiz

Başakşehir ile Kopenhag arasındaki oynanacak ikinci perde de seyirciler olmayacak. Danimarka'nın başkenti kopenhag'daki ikinci maçta koronavirüsü nedeniyle UEFA maçın seyircisiz oynanmasını karar verdi. Virüsün etkileri tüm dünyayı alarm durumuna geçirirken Seria A'dan La Liga'ya birçok lig maçları erteledi ya da seyircisiz oynama kararı verdi.

Demba ba Crivelli ikilisi

Bugün oynanacak Başakşehir Copenhagen maçı öncesi Demba ba ve Crivelli ikilisinin performansı göz dolduruyor. Son oynanan lig maçlarında da forma şansı bulan ikili özellikle attıkları gol ve yaptıkları asistlerle dikkatleri de üzerlerine çekti. Sağ kanattan Visca sol kanattan da Elia'nın yardımları ikiliye ulaşırsa Başakşehir birden fazla gol bulabilir.

Editör: Haber Merkezi