Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz, Kolombiyalı için daha önce "Real ve Atletico istedi ama o bizi seçti" demişti. Şimdi "Ben bilmiyordum, meğer Juventus da istemiş"i ekledi

MEĞER DEV KULÜPLERİ REDDETMİŞ!

GALATASARAY'da başkan Mustafa Cengiz, bitmek bilmeyen sakatlığı nedeniyle taraftarların tepki gösterdiği Radamel Falcao ile ilgili iddialarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce Falcao'nun Galatasaray için dev kulüpleri reddettiğini ileri süren ve "Real Madrid ile Atletico Madrid de istemişti" diyen Cengiz, bu kulüplere son olarak Juventus'u da ekledi.

SAKAT ADAM NASIL OYNASIN?

CENGİZ, "Falcao bize geldiği zaman sakat değildi diyorum, nitekim sakat adam iki maçı o zeminde oynayabilir mi? Futbol oynamış insanlar bilir, 90 dakika yüksek tempo sakat adam nasıl oynasın? Falcao, herkesten önce idmana geliyor, herkesten sonra gidiyor, böyle bir şey. Millet inanmıyor ama ben de bilmiyordum mesela Juventus da Falcao'yu istemiş" dedi.

BİR ARDA TURAN EKSİKTİ

GALATASARAY'da şimdi de Arda Turan krizi çıktı. Başakşehir'de bile forma giyemeyen 33 yaşındaki futbolcunun teknik direktör Fatih Terim'in elini öptükten sonra transfer edileceğinin ileri sürülmesi sarı kırmızılı camiayı ikiye böldü. Bir bölüm gelmesine sıcak bakarken, yöneticilerin bazıları ve taraftarın büyük bölümü "Takım zaten yaşlı. Aylardır da oynamıyor" diyerek transfere karşı çıktı. 

Editör: Haber Merkezi