Katar merkezli televizyon kanalı beIN Sports yeni bir yeniliğe imza attı. Amerika’daki kullanıcılarına özel olarak beIN SPorts Xtra isimli bir kanal açarak bazı maçları bedava yayınlarken bir yandan mobilden izleme imkânı da sunacak. Hedef kitlesini büyütmek isteyen kanal sosyal medyayı kullanarak Facebook üzerinden de yayın yapmaya başlayacak.

SEÇİLEN LİGİN MAÇLARI BEDAVA

Yeni açılacak kanalın en dikkat çekici özelliği ise bünyesindeki La Liga, Ligue 1 ve Süper Lig’den seçilen bir lig canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca PSG maçlarının diğer takımlardan farklı olarak tüm iç saha maçları izlenebilecek.

beIN Sports Kanada ve ABD yöneticisi Antonio Briceno yeni uygulamayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu:

"beIN SPORTS için heyecan verici bir gün. İzleyicilerin, yoğun kaliteli içerik taleplerine cevap verebilmek adına beIN SPORTS Xtra isimli yeni kanalımızı açıyoruz. Tüm kullanıcılarımız ve futbolseverler, major spor müsabakalarını bu kanalda ücretsiz olarak izleyebilecekler. La Liga, Ligue 1 ve Süper Lig'den seçtikleri birine ücretsiz erişim hakkına sahip olacaklar. Ayrıca PSG’nin tüm iç saha maçları ücretsiz olacak" ifadelerini kullanan Briceno Fransız Kadın Milli takımının bütün maçlarının yayınlanacağını söyleyerek kadın futbolu adına önemli bir adım atıldığını belirtti. 

Editör: Haber Merkezi