Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün başarısı için çalıştıklarını vurgularken, "İki yıl başarısız olursak, zaten kimse durmaz. Herkes onurlu insan, ben de hocamız Fatih Terim de. Hocamızın kredisi de çok fazla" dedi. Cengiz, "Real Madrid'den 6 da yeseniz, 36 da yeseniz, Galatasaray'ın adı öyle kolay silinmez" ifadelerini kullandı.

SEÇİME GİRMEMİ İSTEMİYORLAR

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, idari yönden ibra edilmemelerinin ardından başlayan mahkeme süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Cengiz, "Bazı arkadaşlarımız seçime girmemizi istemiyor. Eşit şartlarda düello ederiz, pusu kurmayız. Mustafa Cengiz olmadan seçim istiyorlar. Ben mücadeleyi terk edecek, cepheyi bırakıp kaçacak insanlardan değilim" dedi.  

ÜÇÜNCÜ SEÇİM, İNSAF YA!

Cengiz, yönetimde yaklaşık 20 aydır bulunduğunu belirtti ve "Tabi ki yüzde yüz seçim olacak. Ama 'seçim stratejisi yapalım, hangi güne alalım, baskın seçim iyi olur', bunlarla ilgili bir şeyim olmadı. Divan toplantılarında Galatasaray başkanına kolaylıkla saldırabiliyorsanız, bu yol yarın otoban olur. Divan başkanlığı umarım tutumunu düzeltir" ifadelerini kullandı. 

DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM!

Galatasaray, lige verilen milli maç arasına rağmen Başakşehir'le ligin 12. haftasında oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürddürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda kuvvet ve çabukluluk çalışmalarının ardından dar alanda pas idmanı yapıldı. Hazırlıklara bugün de devam edilecek.

Editör: Haber Merkezi