Şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak isteyen Beşiktaş ile düşme potasından çıkmak isteyen Ankaragücü arasındaki maç büyük çekişmeye sahne olacak. Bu zevkli maçı kaçırmak istemeyenler stadyumda ya da ekranlarının başında olacak. İşte Beşiktaş Ankaragücü canlı izle

Beşiktaş Ankaragücü canlı izle

Beşiktaş Ankaragücü maçını canlı izlemek isteyenler saat sekizi gösterdiğinde televizyonlara kilitlenecek. Beşiktaş Ankaragücü bein sports kanalında canlı olarak izlenebilecek. İsteyenler Beinconnect uygulamasından da Bjk Ankaragücü maçı canlı bir şekilde izleyebilir.

Beşiktaş Ankaragücü canlı izle

Beşiktaş'ın kozu taraftarı

Şampiyonluk yolunda en önemli dönemeçe girildi. Haftanın ilk maçı Beşiktaş ile Ankaragücü arasında. Siyah beyazlıların mutlak galip gelmesi gerekiyor. Aksi takdirde şampiyonluk potasının uzağında kalacak. Sergen Yalçın ile bir çıkış yakalayan Beşiktaş'ın en büyük kozu ise taraftarı. Vodafone park'ta saat 20.00'de başlayacak maçı Beşiktaşlı taraftarlar sabırsızlıkla bekliyor.

Ankaragücü potadan kurtulmak istiyor

Ankara'nın köklü kulübü Ankaragücü zor yıllardan geçtikten sonra tekrardan geldiği Süper Lig'de kalıcı olmak istiyor. Ancak işler bu sene istenildiği gibi gitmedi. Potanın en altlarında yer alan Ankaragücü Beşiktaş maçını kazanarak çıkışa geçme düşüncesinde. Geçtiğimiz haftalarda takımın başına gelen Mustafa Reşit Akçay ile birlikte dinamik bir görüntü ortaya koyan Ankaragücü, sürpriz bir sonuca imza atabilir.

Beşiktaş Ankaragücü canlı izle

Beşiktaş'ın ayağına gelen fırsat

Siyah Beyazlılar evinde oynayacağı Ankaragücü maçını kazandıktan sonra puanını 43'e yükseltecek. Önündeki en yakın rakipleri ile puan farkını 5'e düşürecek. Bu sebeple Beşiktaş Ankaragücü maçı canlı izlemek için taraftarlar sabırsızlanıyor. Beşiktaş'ın bu hafta ayağına gelen fırsatı ise Galatasaray'ın Sivas deplasmanında olması. Her iki takımında 48 puana sahip olmasıyla birlikte Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısında alacağı galibiyet daha çok değer kazandı. Öte yandan lider Başakşehir ligin en zorlu deplasmanların Göztepe'ye konuk olurken ikinci sıradaki Trabzonspor ise Sumudica'nın ekibi Gaziantep FK'ya konuk olacak.

Editör: Haber Merkezi