Beşiktaş'ın Giresunspor'a 4-0 yenildiği maça hakem Hüselin Göcek'in ve VAR'ın kararları damga vurdu.

Maçta VAR hakemi olarak Zorbay Küçük görev yaptı.

Karşılaşmanın 20. dakikasında Giresunsporlu oyuncular penaltı bekledi. VAR hakemi Zorbay Küçük'ün uyarısı sonrası Hüseyin Göçek pozisyonu monitörde inceledi. Yapılan incelemenin ardından tecrübeli hakem beyaz noktayı işaret etti. Penaltıyı Diabete gole çevirdi ve ilk golü attı. 

36. dakikada Necip Uysal, Giresunsporlu Diabate'ye orta sahada bir faul yaparak rakibini yere düşürdü. Mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek pozisyon sonrası sarı kartına başvurdu. Bu pozisyonda VAR bir kez daha devreye girdi. Uyarının ardından Hüseyin Göçek, monitörde pozisyonu incelemesinin ardından sarı kartını iptal etti ve Necip Uysal'a kırmızı kart gösterdi.

Hüseyin Göçek'in kırmızı kartının ardından Beşiktaş teknik heyeti ile birlikte siyah-beyazlı takımın oyuncuları Hüseyin Göçek'e büyük tepki gösterdi. 

Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'in kararlarını beğenmeyen Beşiktaş taraftarları, tecrübeli hakeme yönelik uzun süre küfürlü tezahüratta bulundu. Öte yandan "Yönetim uyuma, Beşiktaş'a sahip çık" ve "Sergen takımı ayağa kaldır" tezahüratları yapıldı.
 

Editör: Haber Merkezi