Süper Lig'de son 4 haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde lider olarak giren Beşiktaş, bu akşam kritik sınavda Atakaş Hatayspor'la karşı karşıya gelecek.

Vodafone Park'ta oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Ligde oynadığı 36 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, haftaya 78 puanla lider olarak giriyor.

Bordo-beyazlılar ligde oynadığı 36 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile topladığı 57 puan ve averajla 5. sırada yer alıyor.

İki takım, sezonun ilk yarısında Antakya Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmada 2-2 berabere kalmıştı.

Siyah beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Cenk Tosun ile Ajdin Hasic'in yanı sıra Oğuzhan Özyakup ve Vincent Aboubakar, kamp kadrosuna alınmadı. Sağ uyluk iç adalesinde gerilme bulguları tespit edilmesinin ardından tedavisine başlanan Gökhan Töre ise kadroya dahil edildi.

Yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, takımının başında olamayacak. Hatay temsilcisinde tedavileri süren Selim Ilgaz ve Soner Örnek ile kart cezalısı Muhammed Kamara ve Isaac Sackey'de yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Takımların muhtemel onbirleri şöyle:

Beşiktaş:  Ersin, Dorukhan, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef de Souza, Rachid Ghezzal, Atiba, Adem Ljajic, N'Koudou, Gökhan Töre

Hatayspor:  Munir, Billong, Pablo, Popov, Katranis, Aabid, Ribeiro, Akintola, Muhammed Mert, Boupendza, Diouf

Editör: Haber Merkezi