Başkan seçildiği dönemden bu yana ekonomik anlamda reforma giden Başkan Ahmet Nur Çebi, UEFA’dan iki yıl boyunca men yememek için 105 milyon TL kadar bir borç ödeyip,  kulübü gelecek yıllardaki Avrupa planları için rahatlatmıştı. Parasını alamayan personellerin maaşlarını ödeyen, parası kalan futbolcuların ödemelerini tamamlayarak kulübü ekonomik bir düzlüğe çıkaran Çebi ve yönetim şimdi de Vodafone Park’ta değişikliğe gidiyor  

MADDİ KAZANÇ SAĞLANACAK

Başkan Çebi ve yönetim, stadyumun en üst tribün ile çatısı arasındaki boşluğun doldurulması için çalışmalara başladı. Stadyumun ısı kontrolünde sorunlar meydana getiren boşluğun doldurulması taraftardan da talep ediliyordu. Hem fiziksel koşulları düşünen yönetim oluşacak alana reklam panoları koyarak da gelir etmek istiyor. Ayrıca stadyumun ses bütünlüğünü sağlama konusunda da işe yarayacak tadilatın taraftarı sevindireceği düşünülüyor. Bu yenilik stadın kapasitesinde bir değişiklik meydana getirir mi soruları ise henüz cevap bulmadı.

GALATASARAY KAPASİTEYİ ARTIRMIŞTI

52 bin 650 kişilik Türk Telekom Stadyumu’nun kapasitesin artırılması için TFF’ye başvuru yapılmıştı. Ayakta maç izlemenin serbest olmasına dair kanunun çıkması üzerine Galatasaray yönetimi, kale arkalarındaki koltukları kaldırarak stadyumun kapasitesini 52 bin 650’den 62 bine çıkarmayı planladığını söylemişti.