Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile Vodafone arasında yapılan anlaşmaya göre, siyah-beyazlı takımın adı Vodafone Beşiktaş Kadın Futbol Takımı oldu.

Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısına Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Engin Aksoy, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Fırat Fidan, Vodafone Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Bahar Özgüvenç ve kaptan Başak Gündoğdu katıldı.

Lansmanda bir konuşma yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Erkekler ve kadınların Süper Lig'de temsilcisi olan tek kulüp Beşiktaş. Böyle bir günün kuruluş günümüze gelmesi de çok hoş olmuş. Kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Anamız, bacımız, kızımız, her şeyimizsiniz. Ülke ve ailelerimizde sonra futbolumuz da sizlere emanet.' diye konuştu.

Vodafone'la ilişkilerinin artarak devam ettiğini söyleyen Çebi, 'Vodafone'la yakın akraba olduk. İlişkilerimiz bitecek gibi durmuyor. Bize her zaman destek verdiler. Stadın yapımındaki katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.' dedi.