Süper Lig'de liderliğini sürdüren Beşiktaş, bu akşam deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Fırat Aydınus yönetecek.

Beşiktaş 71 puanla en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin maç oynamadan bay geçeceği haftada puan farkını 5'e yükseltmenin hesaplarını yapan siyah-beyazlı ekip, Galatasaray'ın da 6 puan önünde yer alıyor.

Ligde son mağlubiyetini Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 kaybederek yaşayan ev sahibi Sivasspor ise 12 haftadır yenilgi yaşamıyor.

Bu süreçte 7 galibiyet, 5 beraberlik alan Sivasspor topladığı 50 puanla sıralamanın 8'inci basamağında bulunuyor.

Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattıkları açıklanan Cenk Tosun ve Ajdin Hasic'in yanı sıra MKE Ankaragücü maçında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Oğuzhan Özyakup karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kamerun Milli Takımı'ndan sakat döndüğü için Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve MKE Ankaragücü maçlarında görev yapamayan Vincent Aboubakar'ın bu maçta sahada olması bekleniyor.

Sivasspor'da Hakan Arslan cezası nedeniyle bu maçta yok. Beşiktaş'tan kiralanan Tyler Boyd ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Rybalka ve Appindangoye'nin de sakatlıkları devam ediyor.

Maça takımların şu onbirleriyle çıkmaları bekleniyor:

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Camara, Uğur, Cofie, Erdoğan, Robin, Fajr, Gradel, Yatabare

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Editör: Haber Merkezi