Beşiktaş'ta ve Türk milli takımında forma giyen futbolcu Oğuzhan Özyakup'un Trabzonspor'la anlaştığı konuşuluyor. Son maçında Ankaragücü'yle karşı karşıyan gelen bordo-mavili takım ocak ayında yapılacak yeni transferleri için şimdiden kolları sıvadı. 

Beşiktaş'ta zor günler geçiren ve İstanbul'dan ayrılmak istediğini her defasında yetkililere ileten Oğuzhan Özyakup'un bu talebi Trabzonspor yöneticilerini harekete geçirdi. Trabzonspor yöneticilerine 'Size gelmek istiyorum' diyen Özyakup'a büyük takımdan haber geldi. Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği futbolcu için Trabzonspor, Beşiktaş'la masaya oturarak devre arasında oyuncuyu renklerine bağlayacak.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Konuya ilişkin açıklama yapan Trabzonsporlu bir yönetici, "Oğuzhan Özyakup ile anlaştık. Beşiktaş sorun çıkarmazsa, ligin ikinci yarısında bizimle birlikte olacak. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, iyi bir Trabzonlu. Oğuzhan bize gelmek istiyor. Başkan Çebi'nin de bu sese kulak vereceğine inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

Süper Lig'de şu an 2. sırada yer alan Trabzonspor, teknik heyetin isteği doğrultusunda savunmanın soluna, orta sahaya ve kanatlara da transfer yapma kararı aldı. Bordo-mavili takım bu sene şampiyon olmak için başarılı futbolcularla yoluna devam etmek istiyor. 

Editör: Haber Merkezi