Lucescu çok istiyor ama

BEŞİKTAŞ'ta işbaşı yapan yeni yönetim kurulu öncelikle teknik direktör sorununu gündemine aldı. İki hafta sonra görevinden ayrılacak olan Şenol Güneş'in yerine düşünülen adaylardan Mircea Lucescu'nun yönetime haber yolladığı ileri sürüldü. Ancak siyah beyazlı taraftarların sıcak bakmaması nedeniyle kendisine yanıt verilemediği belirtildi.

Guti'den rest, Yalçın masada

YÖNETİMİN Lucescu'nun Guti Hernandez ile birlikte çalışması fikri ise karşılık görmedi. Guti'nin "Ben artık teknik direktörlük yapmak istiyorum. Yoksa görevimden ayrılacağım" diye rest çektiği iddia edildi. Alanyaspor maçında taraftarların sevgi gösterilerinde bulundukları Sergen Yalçın adı ise öne çıktı. Son kararı başkan Fikret Orman'ın vereceği öğrenildi.

Lens krizi

BEŞİKTAŞ'ta bekleneni bir türlü veremeyen Jeremian Lens kriz oldu. Yönetimin Hollandalı futbolcunun menajerini İstanbul'a çağırdığı belirtildi. 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 2 milyon 250 bin euro garanti para kazanan Lens'ten indirim yapmaması halinde sözleşmesinin feshi istenecek. Ancak daha önce de bu konuda bir görüşme yapılan Lens'in bunu kabul etmediği belirtilmişti.

Editör: Haber Merkezi