Süper Lig’de ligin ilk yarısının bitimine bir hafta kalırken transfer çalışmaları hız kazanıyor. Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Damien Cornolli, Vedat Muriç’in yanına bir isim daha düşünüyor.

FORVETE BİR İSİM DAHA

Beşiktaş’ı kendi sahasında 3-1’lik skorla yenen Fenerbahçe, ligin ikinci yarısı için transfer çalışmalarına hız verdi. Hücum bölgesinde Fenerbahçe’nin yükünü sırtlanan Vedat Muriç’in yanına bir isim düşündüğünü belirten Damien Cornolli bir santrafor daha transfer etme planları yapıyor.

EVERTON’DA FORMA BULAMADI FENERBAHÇE’YE GELİYOR

Fenerbahçe’nin ofansif oyununa uyum sağlayacağı düşünülen Everton forması giyen Senegalli golcünün Oumar Niasse’nin ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye imza atması bekleniyor. Finansal fair play engeline takılmak istemeyen yönetim transfer kaynağını sağlamak için bazı isimleri elden çıkarmayı düşünüyor. Bu isimler arasında Mehmet Ekici, Alper Potuk başta gelirken, beklentileri karşılayamayan Tolgay Arslan’ın da gözden çıkarıldığı öğrenildi.

ABDULLAH AVCI’NIN LİSTESİNDEYDİ

Transfer döneminden önce Senagalli golcüyü listesine aldığı bilinen Abdullah Avcı’nın forvet için aradığı isim olduğu söylenmişti. Fenerbahçe’nin atağından sonra Beşiktaş’ın golcü oyuncu için yeni bir teklif sunması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi