Beşiktaş’a başkan seçilmesinde bu yana mali krizlerle mücadele eden Başkan Ahmet Nur Çebi ilk sponsorluk anlaşmasına imza attı.

TAB GIDA İLE ANLAŞMA İMZALANDI

Harcama limiti sebebiyle maddi krizin içerisinde olan Beşiktaş, Fenerbahçe’nin ardından TAB Gıda (Burger King) ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Pazarlama ve iş geliştirme ekipleri ve yönetimin çalışmalarıyla sağlanan sponsorluk anlaşmasının imza töreni Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

“SPONSORLAR BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Başkanlık dönemindeki ilk sponsorluk anlaşmasına imza atan Ahmet Nur Çebi “Türk futbolunun ekonomik dar boğazdan geçiyor olması her gün gündemde. Kulüplerimizin bu süreci rahat atlatmaları için sponsorlar büyük önem taşıyor. TAB Gıda Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biridir. Beşiktaş’ımıza sponsor oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU

TAB Gıda ile yapılan anlaşmanın ardından kulübün mali krizden çıkması için taraftarlara mesaj gönderen Çebi, "TAB Gıda ile yapılan sözleşme biraz değşik, sabit değil. Sürekliliği olan ve Beşiktaş taraftarının katkı verebileceği bir anlaşma" ifadelerini kullandı. Beşiktaş menüsü adı altındaki paket ve kampayanlar için yapılacak harcamaların kulübün kasasına yardımcı olacağını ifade eden Çebi, taraftardan da özveri beklediğini dile getirdi.