Süper Lig'de final haftalarına girilirken, Türk basınının duayen isimlerinden Hıncal Uluç, A Spor'da katıldığı programda çarpıcı iddialarda bulundu.

Uluç, şunları söyledi:

- Şu hafta Beşiktaş'ın Hatayspor maçını, Beşiktaş'ın talebine rağmen 1 gün ertelemeyip, Fenerbahçe'ye 2 gün daha fazla dinlenme fırsatı veren fikstür yayınlamak ne demek? O maçların hakemlerinin bunun ne anlama geldiğini anlamayacak mı? Bu TFF Fenerbahçeli, biz de ona göre davranalım demeyecekler mi?

- Hatayspor ile cumartesi günü oynayacak Beşiktaş. Nefes alalım, maçı pazar gününe alalım dediler ama federasyon kabul etmedi. Beşiktaş ile aynı gün oynayan Galatasaray'ın maçı pazar. Bu sefer aynı gün aynı saate konmuyor.

- Beşiktaş'ı boğazından yakalayıp oynatmaya zorluyorlar. Beşiktaş'ın ertesi günü oynayan Fenerbahçe ise pazartesi oynuyor. Beşiktaş'tan 2 gün fazla dinleniyor. Bu nasıl adalet anlayışıdır, bu nasıl eşitliktir, bu nasıl aynı takımlara aynı muamele yapmaktır.

- Ey TFF, bu fikstürü öyle ayarla ki Beşiktaş'ın aleyhine olan her şeyi yap deseler ne yapardın Nihat Özdemir? Ben Beşiktaş'ın yerinde olsam FIFA'ya kadar giderdim, açık seçik tarihler var. Bu maç tarihleri Fenerbahçe'nin nasıl kayrıldığını ortaya koyuyor.

- Her şey normal olsa Beşiktaş'a şampiyon bile diyebiliriz. Türkiye'de normal olan ne var? TFF mi normal? MHK mı? Hakemler mi? Hiçbir şey normal değil.
 

Editör: Haber Merkezi