TFF Başkanı Nihat Özdemir, ara transfer öncesi kulüpleri uyardı: "Gelirlerin 3-5 katını harcama lüksümüz yok. Ocak ayından itibaren can yakıcı kararlar alacağız"

DENK BÜTÇE ÇOK ÖNEMLİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Uluslararası Futbol Ekonomi Formu'nda yaptığı konuşmada ara transfer öncesi kulüplere net mesajlar yolladı. Özdemir, "Gelirlerin 3-5 katını harcama lüksümüz yok. Federasyon olarak denk bütçeye çok önem veriyoruz" ifadelerini kullandı.

KÜME DÜŞME CEZASI VAR

Özdemir, "Kontrolsüz bir harcama var. Kulüp lisans yönetmenliğini yeniledik ve harcama limiti getirdik. Herkesin ayağını yorganına göre uzatmasını istiyoruz. Ocak ayından itibaren can yakacak kararlar almak zorunda kalacağız. Puan silme, para cezaları küme düşürme cezaları uygulanacak" dedi.

PRİMİ KİMSE DUYMADI

Daha önce kavgalar ve prim tartışmalarıyla gündeme gelen A Milli Takım, Euro 2020 finallerine tarihi bir başarı kazanarak katılmaya hak kazanırken, primler gündeme hiç gelmedi. TFF'nin A Milli Takım'dan sorumlu yöneticisi Selim Soydan, "Primler dağıtıldı, gününde hem de. Hepsinin prim listesini de Şenol hoca yaptı, iş bitti. Hiç kimse de duymadı" ifadelerini kullandı. Soydan primleri teknik direktör Şenol Güneş'in belirlediğini de vurguladı.

Editör: Haber Merkezi