6 haftada galibiyet yüzü görmeyen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun kazanarak sürecin geçişini daha iyiye çevirmek istediklerini vurgulayarak şunları söyledi;

'SAHALARI BAHANE EDEREK 'SAKATLIĞIM VAR' DEDİ'

"Fakat son dakikada Remy sahaları bahane ederek ‘sakatlığım var’ dedi. Son maçta 5 dakika oynatmıştı. Sonrasında Joel Pohjanpalo belinin kilitlenmesinden dolayı oynatamayınca bir anda yine kadroda, sistemde değişiklik yapmaya çalıştık ama baktığımızda bugün yüzde 68 top bizde olan, üretmeye çalışan, gole giren sahada oyun anlayışını benimseten, kazanma adına mücadele eden iyi bir Rizespor vardı. Talihsiz, şanssız goller yiyerek mağlup ayrıldık. Tabi buda bizim adımıza üzüntü verici kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorduk. Tam anlamıyla çalıştığımız bir ortamda iyiye doğru giden bir takımken karşılığı 3 puan almak isterdik, olmadı. Bir dahaki milli maç arasına kadarki süreçte toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp o zamanki süreci de doğru bir şekilde geçerek, çok daha iyi yerlere, serileri yakalayarak devam etmek istiyoruz.  Çok iyi bir kadroya sahibiz. Bunu bugün ki maçtan sonrada gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. O yüzden futbolcu kardeşlerimi, mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kaybettik, taraftarımızdan da bu anlamda özür diliyoruz" şeklinde konuştu.

'İDMANA ÇIK DEDİK, ÇIKMADI'
Sezon bittikten sonra 20 oyuncunun gittiğini hatırlatan Bülent Uygun, "Ben mi gönderdim? Takımdan gitmesini istediğimiz adamlar vardı, hatta Remy ‘Gidiyorum’ dedi, sonra ‘Ben bu paralara yer bulamam’ dedi gerisin geri geldi. İdmana çık dedik çıkmadı, ‘sakatım, sahada çukur var’ dedi. Sonra 20 futbolcu gitti, transfer yapmaya çalıştık. Bizim almaya çalıştığımız futbolcular şu anda liglerde oynuyor. Sağ olsun başkan en iyi transferi yapmak için uğraştı. Toplamda 11 tane transfer var. Transferler yeni geldi. İdmansız. Biraz sabır. Bende ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Rizespor’da çok iyi bir kadro oluşuyor, idman eksikleri tamamlanınca Rizespor çok iyi yerlere gelecek. Biraz destek” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi