Bugün A Spor ekranlarında canlı yayında yaşanan Setenay Cankat Göktuğhan Argın tartışması sosyal medyada gündem yarattı. Konu ile ilgili Göktuğhan Argın sessiz kalırken Setenay Cankat instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Setenay Cankat açıklama

8 dakika isimli programı sunan Setenay Cankat ile Göktuğhan Argın tartışması sonrası Cankat instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı. 

İşte o açıklama:

"Son bir saattir kim ya da kimler olduğunu bilmediğim sosyal medya/internet hesapları üzerinden sistemli ve organize bir şekilde şahsım aleyhine bir linç ve karalama kampanyası başlatılmıştır. Bu şahıs/şahıslar sosyal medya üzerinden şahsıma, aileme ve hayatımdaki insana hakaret etmek suretiyle tarafıma saldırmaktadır.

A Spor canlı yayında Göktuğhan Argın ile tartışan Setenay Cankat'ın işine son verdi!

İlgili tüm hesaplar hakkında avukatım aracılığıyla derhal hukuki işlemler başlatılmış olup, bundan sonraki süreçte de şahsıma, aile bireylerime ve hayatımdaki insana aynı söylemlerle saldıranlar hakkında ivedilikle Cumhuriyet Başsavcılığı'na bulunanark; sorumluların hak ettikleri cezaları almaları için yakınen takipçisi olacağımı kamuoyuna bildiriyorum."

Ne olmuştu?

Argın, programda Fenerbahçe - Galatasaray maçının tartışıldığı anlarda kendisine saygısızlık edildiğini ve Cankat'ın buna izin verdiğini iddia ederek 'Soru-cevap' etkinliğine katılmayacağını açıkladı.

Cankat'ın "Gazeteciliği senden öğrenecek değilim, sen bana işimi öğretemezsin" demesi üzerine stüdyoda tansiyon yükseldi. Formatı beğenmiyorsan programa gelmezsin açıklaması üzerine Göktuğhan Argın yayını terk etti
 

Editör: Haber Merkezi