Beşiktaş, Gençlerbirliği'ne İstanbul'da tek golle yenilirken oynadığı futbolla da hayal kırıklığı yarattı. Siyah beyazlı takım eleştiri yağmuruna tutulurken, en çarpıcı iddia Fotomaç'ın usta yazarı Turgay Demir'den geldi.

Demir'in bugünkü yazısından öne çıkan bölümler şöyle:

- Acil çözüm şart... Moraller yükseltilmeli, takıma bir özgüven takviyesi yapılmalı... Para mı dağıtılır yoksa umut mu bilemem ama bu gidiş hiç hem de hiç iyi değil. Herkes manzarayı seyreder ve kendi kendine düzelecek diye beklerse Beşiktaş küme düşer! Benden söylemesi.

- Şu hale bakın Gençlerbirliği gelip ilk golünü Beşiktaş'a atıyor... Geçen hafta rakip korneri çabuk kullandı diye gol yenilmişti, bu hafta ceza sahası içinde rakip santraforu unuttular. Böyle giderse sezonun en ilginç gollerini her hafta Beşiktaş yiyecek gibi görünüyor.. 

- Gençlerbirliği dediğin bu ligin en sıradan takımlarından biri. Antalya ve Konya maçlarında kaleye gidemeyen Başkent temsilcisi Beşiktaş'ın yürüyecek hali olmadığını görünce canlandı... İlk pozisyonda golü atıp sonra da üzerine yattılar...
Durmasalar, iki, üç yaparlardı... Yazık... 

- Bana göre Beşiktaş'ta son dönemde bu, "paramız yok" muhabbeti çok yapıldı ve kimse de moral falan kalmadı... Acil çözüm şart...
 

Editör: Haber Merkezi