Çaykur Rizespor Galatasaray canlı taraftarium24 kanalından izlemek isteyenler için maç yayını linki haberimizde yer alıyor. Spor toto süper ligin kritik bir öneme sahip haftasında sarı kırmızılıların parolası 3 puan. Karadeniz'de güzel bir havada oynanacak maç öncesi futbvolseverler Çaykur Rizespor Galatasaray netsportv izle Galatasaray rize canlı maç izle gibi soruşturmalar yapıyor

Çaykur Rizespor Galatasaray canlı izle

Çaykur Rizespor Galatasaray canlı izle için futbolseverler ekranlarının başına geçti bile. Koronavirüs döneminde önce Abdurrahim Albayrak'ın daha sonra Fatih Terim'in kovid 19 olması ve ardından Mustafa Cengiz'in bir dizi ameliyatlara girmesi takımın enerjisini bir tık düşürse de çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Galatasaray'da hedef 3 puan. Kovid sebebiyle seyircisiz oynanacak maç öncesi hem rizeli hem de galatasaraylı taraftarlar ekranların başına kilitlendi. Çaykur Rizespor Galatasaray maçı bein sports kanalından canlı izlenebilecek ancak web üzerinden maçı canlı takip etmek istenler taraftarium24 izle ya da netspor tv şifresiz izle gibi araştırmalar içersinde. 

Takımların ilk 11'leri belli oldu

Kritik öneme sahip maç öncesi her iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. Özellikle Galatasaray'ın savunma hattında ilginç değişiklikler mevcut. Luyindama'nın sakatlığının ardından antrenmanda sakatlık geçiren Marcao da kadroda olmayacak. Diğer yandan Sarı-Kırmızılı takımın önümüzdeki senenin planlarına başladığı ve Çaykur Rizespor'da başarılı bir grafik çizen Oğulcan Çağlayan'ı kadrosuna kattığı iddia edilmişti. İşte her iki takımın da ilk 11'leri:

Galatasaray: Muslera, Ahmet Çalık, Seri, Falcao, Donk, Ömer Bayram, Mariano, Sarrachi, Onyekuru, Feghouli, Lemina

Bu önemli maç öncesinde dikkat çeken notların arasında Galatasaray'ın ligdeki en az gol yiyen takım olduğu ve en bşaarılı pas oranına sahip takım olduğu dikkatleri çekti. 

ÇAYKUR RİZESPOR GALATASARAY MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLA 

Editör: Haber Merkezi