Siyah beyazlıların çiçeği burnunda başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün eski başkanı Fikret Orman'ı ve yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu.

BÜYÜK HATALAR YAPILDI

Beşiktaş'ta başkanlığa seçileli bir ayı aşkın bir süre geçen Ahmet Nur Çebi, eski yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu. Çebi, "Geçmişte büyük hatalar yapıldı. Ben iki sene önce yönetimden Fikret Orman bana sormadan seçim kararı için ayrılmıştım. Kulüpte kurumsallık yoktu. Kimin ne yaptığı belli değildi" ifadelerini kullandı.

YAKINLARI ÜYE OLUYOR

Kulübün içinde menfaat çeteleri olduğunu ileri süren Çebi, "Bu kişiler genel kurullarda var. Kongrelerde hakimiyet sağlıyorlar ve bu hakimiyetle başkan ve yönetimi etki altına alarak bir türlü kulüpten uzaklaşmıyorlar. Her biri kulübe yakınlarını üye yapıyor. Sadece şahsi menfaatlerini güdüyorlar. Hepsi son bulacak" ifadelerini kullandı.

OĞUZHAN'A VİZE YOK

Beşiktaş, zaman zaman kadroya giremediği için transfer teklifleri alan Oğuzhan Özyakup'a vize vermedi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın yöneticilerle yaptığı görüşmede "Oğuzhan gibi oyuncuyu dışarıda bulmak zor. Yerli bile bulabilmek çok zor. Kulübe katmış yapmış, kulüp ona katkı yapmış. İnandığım bir oyuncu. Kesinlikle kalmalı" dediği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi