Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Kadıköy'de 21 yıl sonra Galatasaray'a mağlup olan Fenerbahçe'nin yönetimine tepki gösterdi. Uçum, "Lafım bizimkilere; çekilin bence, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil" dedi. 

Mehmet Uçum, karşılaşmanın sona ermesinden dakikalar sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Fenerbahçe'ye yük olmayı bırakın' diyerek şu ifadeleri kullandı.

"Kazanan takıma bir şey demem, öyle ya da böyle kazandı. Lafım bizimkilere; çekilin bence, onurlu bir çıkış yapın, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil. Ne yani Fenerbahçe size muhtaç mı sandınız, bu büyük camiaya her türlü dibi yaşattınız, yük olmayı bırakın"

Erman Toroğlu canlı yayında okudu, Gürcan Bilgiç tepki gösterdi

Dev derbi sonrası A Spor ekranlarına çıkan Erman Toroğlu, Mehmet Uçum'un bu mesajını okudu. Programın diğer konuğu ve Fenerbahçeliğiyle bilinen Gürcan Bilgiç ise Uçum için acaba hiç "Fener ol kampanyasına" bağışta bulundu mu diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Toroğlu, emin ol burada söyleyemiyorum ama "Fenerbahçe'ye çok büyük destekleri olmuştur" şeklinde yanıt verdi
 

Editör: Haber Merkezi