05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Domenico Tedesco maç sonunda ayrılığı açıkladı

Domenico Tedesco maç sonunda ayrılığı açıkladı

Fenerbahçe, Antalyaspor’u 2-0 yendi. Tedesco, Gökhan Gönül ayrılığını açıkladı, Talisca’nın penaltı kararı gündem oldu.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Chobani Stadyumu’nda oynanan mücadelede Fenerbahçe, Hesap.com Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Sarı-lacivertliler, hem sahadaki oyunu hem de tribünlerdeki coşkusuyla dikkat çekerken, maç sonrası teknik direktör Domenico Tedesco’nun sözleri gündeme damga vurdu.

Tedesco’dan Gökhan Gönül Açıklaması

Basın toplantısında gelen “Gökhan Gönül kulübede yoktu, gönderildi mi? Yerine yeni bir antrenör gelecek mi?” sorusuna Tedesco net bir yanıt verdi:

“Gökhan’ı daha önce tanımıyordum ama bu kulübün bir efsanesi. Her zaman da öyle kalacak. Bazen işler istediğiniz gibi gitmez, özel bir durum olmadı. İçimizde konuştuklarımızı dışarıya taşımıyoruz. Onun yerine yeni birini istemeyeceğiz. Çok güçlü bir teknik ekibimiz var. Zeki Hoca uzun yıllardır burada, hem dürüst hem de çok iyi bir antrenör. Sorumluluğunun artması bizim için büyük avantaj. Böyle bir değerden faydalanmak en doğrusu.”

Bu açıklamalar, kulüpte önemli bir değişimin işareti olarak yorumlandı.

Talisca’nın Penaltısı Dikkat Çekti

Mücadelenin kritik anında topun başına geçen Anderson Talisca’nın penaltıyı kullanması da gündem oldu. Tedesco bu tercihi şu sözlerle değerlendirdi:

“Kaleci hocamız oyuncularla konuşuyor ve penaltı atmak isteyip istemediklerini soruyor. Penaltı atabilecek 4-5 oyuncumuz var. Talisca bu sorumluluğu almak istedi. Bu, özgüven ve karakter göstergesidir. Bizim de görmek istediğimiz şey buydu. Maç sonunda oyuncularıma birliktelikten bahsettim. Bugün sahada bunu gösterdik.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *