05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi SPOR Dünya devi, Galatasaray'ın yıldızına talip oldu

Dünya devi, Galatasaray'ın yıldızına talip oldu

Galatasaray'ın genç futbolcusu Yunus Akgün, İspanyol futbol devi Atletico Madrid'in radarına girdi. Atletico Madrid'in, Yunus Akgün'ü transfer listesine eklediği ve Türkiye-İspanya maçında scout gönderdiği belirtildi. İspanyol devinin, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak maçlarda da Yunus'u takip edeceği öğrenildi. Atletico Madrid'in devre arasında resmi bir hamle yapması bekleniyor.

Süper Lig devi Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Yunus Akgün, İspanyol devi Atletico Madrid’in transfer listesinegirdi. La Liga’nın güçlü ekiplerinden biri olan Atletico Madrid’in, milli oyuncuyu yakından takip ettiği öğrenildi.

Maçlarda Takip Edilecek

Takvim’in haberine göre, İspanyol kulübü Yunus Akgün’ü hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi maçlarında izlemeye devam edecek. Bu karşılaşmalarda göstereceği performans, transfer sürecinde belirleyici olacak.

Devre Arasında Teklif Planı

Atletico Madrid’in, 25 yaşındaki futbolcu için devre arasında resmi teklif yapması bekleniyor. Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Okan Buruk ise oyuncunun devre arasında satılmasına sıcak bakmıyor. Ancak gelecek teklifin cazibesine göre son karar verilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *