Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, muhaliflerine sert çıktı, "2 yılda 3 seçim, insaf. Sanki dev bir kaos var. Bunu anlamıyorum. Halletmem gereken konular var. Biz onurumuzla çekilmesini biliriz" dedi

BURAYA KAZIK DA ÇAKMADIK

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün 2 yılda 3 seçim yaptığını belirtirken, çarpıcı ifadeler kullandı. Mahkeme kararı almaya çalışan muhaliflere sert çıkan Cengiz, "Mahkeme kararına bakmıyorum. 2 yılda 3 seçim, insaf. Zannedersiniz dev bir kaos var. Ben bunu anlamıyorum. Buraya kazık da çakmadık. 'Ekmedim bostan, yemedim karpuz' lafı var. Biz onurumuzla çekilmesini iyi biliriz" dedi.

BİZ BİR AŞKIN PEŞİNDEYİZ

Cengiz, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda yaptığı açıklamada "Biz bir aşkın bir gönlün sevdanın peşindeyiz bunu herkes böyle bilsin. Camiamın ve çalışanlarımın dikkatini çabasını seçime yönlendirmem. Benim gündeminde başka konular var. Divan Kurulu Başkanlığı muhalefet makamı gibi görülüyor. Ben de divan üyesiyim. Benim kastım divan başkanlığı kürsüsü, bana öyle geliyor" ifadelerini kullandı.

HOCA DA GÜLÜYOR, BİZ DE!

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'le aralarında sorun olduğu iddialarını da cevaplayan Cengiz, "Florya ile bir sorunumuz yok. Hocayla daha dün düğündeydik. O da gülüyor bizde gülüyoruz. Florya'nın bir sorunu varsa Abdurrahim (Albayrak) Bey anlatır. Böyle yargıya nasıl varıyorlar bilmiyorum" diye konuştu.

FALCAO KENDİ ADINI DUYMAKTAN BIKMIŞ!

Mustafa Cengiz, Falcao ile ilgili olarak da "lk görüşmelerimizde bize aynen şunu söyledi: 'Ben gol attığımda ismimi stat hoparlörende duymaktan bıktım!' Gol attığında stadda gol sesi duymak istiyordu. Sonrasında transfer ettik geldi. Havalimanında o coşkulu kalabalığı görünce bir an önce oynamak istedi. Sonrasında da aşil tendonunda iltihap oluştu. Kesinlikle sakat almadık" dedi.

CİM BOM'A ÇİFTE MÜJDE

Galatasaray Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam tamamladı ve kampa girdi. Milli takım kamplarından sakat dönen Muslera ve Babel'in iyileştikleri ve bu akşam oynamamalarında bir sakınca olmadığı belirtildi. Teknik direktör Fatih Terim, son antrenmanda futbolcularına taktik çalışma yaptırdı.

Editör: Haber Merkezi