Fenerbahçe, 28 yıl sonra ilk kez bir sezonda Kadıköy'de 5 kez yenildi. Alınan başarısız sonuçlara Göztepe yenilgisi de eklenince eleştirilerin hedefindeki isim teknik direktör Erol Bulut oldu.

Gazetelerin spor yazarları Bulut'u eleştirdi. İşte basından seçmeler:

Şansal Büyüka (Milliyet): Sonra bu Erol Bulut’u anlamıyorum, maç öncesi “yayıncı”ya sallamak senin görevin mi? 45 dakika sonra maçın başlayacak; takımına, oyuna, rakibe % 100’ünü versene, tam kapasite konsantre olsana... Belli başkan ve yönetim sallamanı istiyor, salla kabul, ama hiç olmazsa maçtan sonra salla, istediğini söyle... Ama maçtan önce kayıtsız -şartsız oyununa motive ol... Fenerbahçe’yi koruyacağız derken, el birliği ile Fenerbahçe’ye zarar veriyorsunuz.

Ahmet Çakar (Sabah): Maçın başlamasına yarım saat kala televizyonda Erol Bulut, moderatör Güntekin Onay'dan sözüm ona hesap soruyor. Neymiş efendim, geçen hafta Ademi ile ilgili söylediği sözlerde neyi kast etmiş! Sana ne Erol! Kafanı bunlara, konsantrasyonunu böyle işlere harcayacağına takımını yönet. Liderin belki 3 puan gerisindesin ama haftalardır oynattığın futbol rezalet. Daha golcün belli değil. Thiam ile başlıyorsun, çıkartıyorsun Samatta'yı alamıyorsun. Sonra Valencia'yı çıkartıp Samatta'yı alıyorsun, en sonunda da Cisse ile sözüm ona yığınak yapıyorsun. Bu takımı hazırlayamamışsın. Zaten haftalardır kazansan bile takımın iyi oynamıyor. Üstelik sen nasıl hocasın, rakibin en hızlı adamı belli ki Halil, kornerde daha 9. dakikada rakibin en hızlı adamına bire bir yakalanmak var mı? Plaj futbolunda bile teknik direktörler daha korner atılmadan riskli durumu fark eder, oyuncuları bağırarak uyarırlar. 

Ömer Üründül (Sabah): Erol Bulut o kadar teknik adam yanlışları yapıyor ki, hangisini anlatalım? Oyuncu değişiklikleri hatalı. Artık oksijeni bitmiş Mesut varken takımın en savaşçısı ve hırslısı Caner'i çıkardı. Sonra F.Bahçe çok kritik bir frikik kazanıyor, Mesut'un yanında yine çok önemli frikik ustası Sosa var, Valencia atıyor. İyi ki bir maçta, bir frikik golü attı.


Erol Bulut istifa mı ediyor: Erol Bulut'un yerine kim gelecek?

Sarı lacivertli camiada son gelişmelerden sonra teknik direktör Erol Bulut'un istifa edip etmeyeceğiyle birlikte yerine kimin geleceği sorusu da gündemde ön plana çıktı.

Yönetim kurulunun Emre Belözoğlu ve Erol Bulut'la bir toplantı yapacağı ileri sürülürken, camiada Arsen Wenger, Christoph Daum gibi isimler dile getiriliyor.

Editör: Haber Merkezi