Fenerbahçe'nin başında veda maçına Trabzon'da Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında çıkan teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Yanal, şunları söyledi:

"Bugün yine şehidimiz var, Allah'tan rahmet dilerim. Trabzonlu, ailesinin ve ülkemizin başı sağolsun. Böyle bir atmosferde futbol oynamak, konuşmak canımızı yakıyor. Ülkemizin büyüklüğünü bilerek bir şeyler yapmalıyız.

Fenerbahçe'ye nerede hizmet etmek gerekiyorsa, ben orada olurum. Zor şartlar altında göreve başladım, zor şartlar altında veda ediyorum. Fenerbahçe birçok yarışa katıldı, düşmeye oynadı, zirvede kaldı ama hiçbir dönem transfer yapamadığı olmadı.

Ali Koç'a karşı yapılan bir düzen var!  Fenerbahçe'ye nerede hizmet etmek gerekiyorsa, ben orada olurum. Zor şartlar altında göreve başladım, zor şartlar altında veda ediyorum. Fenerbahçe birçok yarışa katıldı, düşmeye oynadı, zirvede kaldı ama hiçbir dönem transfer yapamadığı olmadı.

Taraftarların, Ali Koç'u desteklemesi gerek. Türkiye'nin Fenerbahçe'ye ihtiyacı var. Herkes gider ama Fenerbahçe bakidir. Bırakma sürecinde Fenerbahçe'den talebimiz olmadı, olmayacaktır.

Fenerbahçe büyük bir sivil toplum örgütüdür. Sporun dışında her anlamda destek olunmalı. Eğlence ve keyif sektöründe olduğumuzu da unutmayalım. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Rekabet içerisinde olmalıyız."

Editör: Haber Merkezi