Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Beşiktaş galibiyetine rağmen rahatlayamadığı, görevine son verileceği kuşkusunu hala yaşadığı öğrenildi. Yanal'ın eleştiriler nedeniyle öfkeli olduğu da belirtildi

BİRİKTİRDİ VE PATLADI!

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın Beşiktaş karşısında alınan galibiyete rağmen görevine son verilme endişesi taşımaya devam ettiği, maç sonrası yaptığı sert konuşmanın da kendisine yönelik eleştiriler nedeniyle öfke patlamasından kaynaklandığı ileri sürüldü. Yanal'ı en çok etkileyen olayın "görevine son verilecek" iddialarına yönetimin kayıtsız kalması olduğu bildirildi.

YENİ HOCA İDDİALARI

Bir hafta boyunca "Beşiktaş'a yenilirse gidecek" iddiasına sinirlenen Yanal'ın başkan Ali Koç'un "Şu andaki pozisyondan 6-7 puan daha ileride olmalıydık" şeklindeki sözlerine de içerlediği ifade edildi. Bu arada transfer çalışmaları için zaman zaman yurt dışına giden sportif direktör Damien Comolli'nin bazı kaynaklarca yeni hoca aradığının ileri sürülmesi de Yanal'ı huzursuz etti.

HİÇ RAHAT DEĞİL

Sarı lacivertli takımın hocasının şimdi de Çaykur Rizespor yenilgisi halinde görevine son verilebileceği ileri sürülüyor. Bazı çevrelerce Fenerbahçe'nin ligin ikinci yarısına iki takviye ve yeni teknik adamla gireceğinin iddia edilmesi de Ersun Yanal'ın hala koltuğunda rahat oturamamasına yol açıyor. Ersun Yanal'ın sarı lacivertli kulüple olan sözleşmesi ise sezon sonunda bitiyor.

BELÖZOĞLU'YLA YAN YANA AMA!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 39 yaşındaki Emre Belözoğlu ile sürekli aynı fotoğrafı veriyor. İkili yan yana gibi duruyor ama bu fotoğraflar bile iddiaların son bulmasını sağlamıyor. Emre'nin sürekli ilk onbirde oynamak istediği, Yanal'ın ise zaman zaman kulübede oturtmayı planladığı belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi